Romanescu anunţă un nou investitor la Târgu Jiu

Noi locuri de muncă ar putea fi create în municipiul Târgu Jiu în viitorul apropiat. Mai mulţi oameni de afaceri tatonează terenul pentru a vedea dacă e rentabil să-şi bage banii pe plaiurile gorjeneşti. Edilul Marcel Romanescu a anunţat că un investitor orădean, ce are ca domeniu de activitate componentele auto, s-ar putea instala în Târgu Jiu cât de curând.

“Am avut discuţii cu un reprezentat al investitorului, la inceputul lunii decembrie, el a mai fost aici şi în luna ianuarie. Şi-a luat anumite date despre forţa de muncă de la nivelul judeţului Gorj, a căutat şi anumit spaţii pe care ar putea să le ofere investitorului pe o perioadă limitată, pentru că investiţia, ulterior, se va realiza pe un alt amplasament, unde investitorul ar dori să construiască o hală de 5.000  mp, şi a rămas ca, la începutul lunii februarie, investitorul de la Oradea să ajungă la Târgu Jiu”, a precizat Romanescu.

Pentru început ar putea fi angajaţi aproximativ 100 de oameni.

“Nu s-a pus în discuţie numărul de persoane care ar urma să fie angajate, este clar că va proceda cum au procedat şi alţi investitori, va merge pe un număr redus la personal la început, cred că până în 100 de persoane, şi, după ce se schimbă locaţia, pe o locaţie pe care investitorul doreşte să o construiască în municipiul Târgu Jiu, este clar că numărul de personal va creşte”, a mai spus Romanescu.

Valoarea totală a investiţiei se va cunoaşte cu exactitate dacă discuţiile dintre municipalitate şi afacerist se vor concretiza.

Articolul precedentCosmin Popescu vrea sprijin pentru CEO de la noii miniştri
Articolul următorStafiile prezentului din CE Oltenia, Boza și parlamentarii de Gorj nu le trimit în bântuit