Cosmin Popescu vrea sprijin pentru CEO de la noii miniştri

Preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Cosmin Popescu, şi-a exprimat convingerea că noul Guvern va sprijini Complexul Energetic Oltenia. Gigantul energetic traversează o perioadă bună, iar şeful judeţului anticipează un an 2018 similar celui recent încheiat. Ministrul Energiei, Toma Petcu, a anunțat zilele trecute că nu mai vrea să facă parte din noul guvern condus de Viorica Dăncilă. Locul său va fi ocupat tot de un membru ALDE, Anton Anton. Cosmin Popescu a declarat că prioritare trebuie să fie investițiile din activitatea minieră.

“Ne interesează pe noi toţi din Gorj Complexul Energetic Oltenia, sper să aibă un an la fel de bun cum a fost 2017, să demareze mult mai repede lucrările de investiţii în partea minieră, pentru că este nevoie de la expropieri, de la cumpărări directe de terenuri, până la reabilitarea unor excavatoare Absetzere şi tronson de banda pentru partea minieră şi am putea să închidem un an 2018 la fel de bun. Preţurile sunt bune şi pe PZU, dar şi prin contractele bilaterale, pentru că o mare parte din cantitatea de energie produsă este furnizată pe astfel de contracte faţă de anul 2017. Lucrurile sunt pe un făgaş normal”, a spus preşedintele CJ.

Managerul Complexului Energetic Oltenia, Sorin Boza, a declarat în decembrie că anul 2017 a fost anul când CEO a renăscut.

Articolul precedentEdi Gălăgie s-a împiedicat de minte și și-a fracturat mandatul de consilier
Articolul următorRomanescu anunţă un nou investitor la Târgu Jiu