Romanescu nu vrea al doilea viceprimar: Să plătesc un salariu pentru nimic?

 

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, crede că nu se justifică ocuparea celui de-al doilea post de viceprimar, după demisia lui Adrian Tudor. Edilul spune că nu va face demersuri pentru această numire, considerând că s-ar plăti, fără rost, un salariu.

Proiectul de hotărâre poate fi inițiat de către oricine, și de către majoritatea PSD-ALDE-PSRO-PMP, și de către mine. Nu am niciun interes. Cel puțin două luni de zile sau cât va fi nevoie eu nu voi inițiat proiect de hotărâre pentru ocuparea acestui post de viceprimar, pentru că îmi este arhisuficient un viceprimar, nu mai am nevoie și de al doilea. Tot ceea ce se întâmplă în Primăria Târgu Jiu, în momentul de față, este în coordonarea mea și ca să plătesc un salariu pentru nimic nu voi mai face acest lucru și de aceea eu, personal, nu voi mai propune preluarea postului de către o altă persoană, de fapt de către un consilier local”, a declarat Romanescu.

Articolul precedentObrăznicie taxată! Plăcuța cu numele Olguței Vasilescu, dată jos de la intrarea în Parcul ”Nicolae Romanescu”
Articolul următorMinistrul Muncii: Alocațiile se majorează cu 20% de la 1 septembrie