Rotaru ar fi fost zburat de Romanescu, dar e protejat de lege. Vizat și Urdea

Primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a făcut o scurtă radiografie a activității unor directori aflați în subordinea sa. Astfel, prezent în studioul Gorj Tv, edilul șef a spus că nu este mulțumit de Florin Urdea și Marian Rotaru, șefii de la Poliția Locală, respectiv Direcția de Patriomoniu.

”A fost făcut un control. În primul rând, aprecierea prin calificativ pe care o s-o fac în privința domnului Urdea sper să fie o apreciere corectă. Problemele sunt foarte vechi. În condițiile în care domnul Urdea nu remediază și toate acele aspecte constatate de acea comisie care a fost la Poliția Locală, nu are decât să ne părăsească. Asta este! Este conducătorul acestei instituții și trebuie luate măsuri necesare.” a spus primarul municipilui Târgu Jiu.

În ceea ce îl privește pe Marian Rotaru, Romanescu a nu a fost deloc mai blând, ba chiar mai tranșant.

”Domnul Rotaru nu a înțeles un lucru: în momentul de față Marcel Romanescu este primar al municipiului Târgu Jiu. Că vrea el sau nu vrea! Cetățenii m-au ales pe mine. Vom vedea dacă au greșit. Vom vedea după acest mandat. Pe domnul Rotaru nu îl pot concedia pentru că funcționăm pe respectarea anumitor legi. Dacă eram într-o societate comercială și aveam personal contractual angajat, ne-am fi despărțit de mult. Pentru el, calificativul ar fi nesatisfăcător, cu un buchet de flori”, a precizat edilul.

Articolul precedentTânărul măcelărit la Sadu are nevoie urgentă de sânge. Poți ajuta
Articolul următorSalvatori dotați cu hârburi.Viața nu are garanție, nici ambulanțele termen de casare respectat