Tânărul măcelărit la Sadu are nevoie urgentă de sânge. Poți ajuta

Prietenii lui Iulian Vasile Cojei, tânărul de 24 de ani din Bumbești Jiu care a fost măcelărit în stradă zile trecute, fac un apel public prin care încearcă să convingă cât mai multe persoane să doneze sânge pentru amicul lor.

”Acest mesaj îl transmit prietenilor noștri de pe facebook, dar și tuturor persoanelor cu suflet mare dornice să ofere ajutor. Prietenul nostru Cojei Vasile Iulian trece printr-o perioadă foarte grea din viața sa (cred că o mare parte din voi ați auzit de întâmplarea nefericită care a avut loc acum câteva zile), are mare nevoie de suportul și susținerea noastră. Trebuie să donăm SÂNGE pentru Moase, cei care sunteți în județ vă rog să mergeți la Spitalul 700 din Târgu Jiu și să precizați că donați pentru Cojei Vasile Iulian. Se poate dona în orice alt oraș din România”, scriu prietenii lui Iulian.

Victima atacului criminal petrecut în noapte de 31 ianuarie – 1 februarie și-a pierdut un picior și se află sub strictă supraveghere medicală într-un spital din Timișoara.

Galerie foto:

Articolul precedentA început agitaţia pentru locurile de vânzare a marţişoarelor
Articolul următorRotaru ar fi fost zburat de Romanescu, dar e protejat de lege. Vizat și Urdea