Șeful Poliției Române, la prezidiu cu un inculpat!

Scandal monstru în Poliția Română, după ce Cosmin Andreica, președinte al sindicatului polițiștilor europeni ”Europol”, a făcut dezvăluiri despre întâlnirea de la Cheile Grădiștei, desfășurată în data de 7 noiembrie anul curent.
Inspectoratul General al Poliției Române a convocat toți inspectorii șefi la o întrunire, acțiune la care au fost prezenți și reprezentanții sindicatelor din poliție.Liderul ”Europol”, prezent la eveniment, s-a arătat iritat de faptul că șeful Poliției Române, chestorul Bogdan Despescu, nu a permis reprezentanților sindicali să fotografieze și să filmeze, fiind totodată, surprins că la întâlnire cei prezenți nu purtau uniformă.Sub titlul: ”Șeful Poliției Române face alergie la uniforma de agent de poliție ”, Andreica publică pe siteul sindicatului un material plin de reproșuri la adresa lui Despescu, comandantul polițiștilor români.
 Revolta sindicalistului se revarsă și mai puternic când, în text, amintește de alt lider sindical, Iulian Surugiu: ”Încă nu mi-am dat seama dacă Despescu a interzis să fie realizate fotografii pentru că eram la prezidiu, în uniformă de agent de poliție, sau pentru că la două scaune de el stătea un inculpat îmbrăcat în haine de <<lider>>”.
 Inculpatul pomenit de Andreica, Surugiu,  este subcomisar în rezervă, cercetat pentru evaziune fiscală și spălare de bani.
Acesta, șef al Sindicatului Național al Agenților de Poliție, a fost chiar reținut în iunie 2016, apoi plasat în arest la domiciliu, după ce a dat împrumut cumnatului- după cum susține, suma de 600.000 de euro.
Articolul precedentFotografie document cu casa generalului Magheru, de la Târgu Jiu
Articolul următorMedalii pentru sportivii gorjeni, la campionatele balcanice din Turcia