Târgu Jiu: A folosit indemnizația de consilier pentru a sprijini doi copii

Emilian George David, consilier local din Târgu Jiu, a folosit indemnizația primită de la municipalitate pentru a sprijini, în ajunul Crăciunului, doi copii, un băiețel de 8 luni și o fetiță de 3 ani.

 

Crăciunul înseamnă fapte bune, bucurie, suflete curate, inocența copilăriei pe care o păstrăm în inimă, alături de amintirile unor vremuri frumoase și fără griji. Tocmai de aceea se naște dorința de a le fi alături și celor mai puțin norocoși, cărora viața le-a adus numai durere.
În amintirea acelor vremuri și pentru că îmi pasă de oamenii de lângă mine, astăzi sunt Mos Crăciun pentru doi copii minunați: un băiețel de 8 luni și o fetiță de 3 ani.
Am considerat și că indemnizația de consilier le este mult mai folositoare lor. Scutece, lapte praf, alimente, dulciuri, fructe și jucării le-am oferit cu drag, în speranța că gestul meu ii va mobiliza și pe alții și astfel putem aduce magia Crăciunului în toate casele comunității noastre”, a transmis alesul municipal.

IMAGINI:

Articolul precedentTrei minivacanțe în 2024. Una dintre ele va fi de șase zile
Articolul următorPonta: Criza este deja, se simte. Din 2025 vin reformele. Nu mai putem să rămânem cu 400 de secretari de stat