Târgu Jiu: Bărbat din Mureș, încătușat după ce a incendiat un apartament din municipiu

Un bărbat de 40 de ani, din Târgu Mureș, județul Mureș, a fost reținut de polițiști după ce vineri, 2 decembrie, a incendiat un apartament de pe raza municipiului Târgu Jiu, Gorj.

La data de 2 decembrie a.c., Poliția Municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată, prin numărul unic de urgență, despre faptul că la un bloc din municipiul Târgu-Jiu se manifestă un incendiu.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, stabilind că la aceeași dată, ar fi fost văzut un bărbat necunoscut care ar fi pătruns pe ușa închisă și neasigurată a locuinței ce aparține unui bărbat de 58 de ani, din municipiul Târgu Jiu, iar după plecarea acestuia, în imobil a izbucnit un incendiu.

La fața locului au intervenit lucrătorii din cadrul I.S.U. Gorj care au localizat și stins incendiul, nefiind puse în pericol alte imobile sau vieți omenești.

Cauza probabilă a fost stabilită de lucrătorii I.S.U. Gorj, ca fiind foc intenționat.

În urma activităților investigative efectuate de către polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale, a fost identificat cu operativitate un bărbat de 40 de ani, din municipiul Târgu-Mureș, județul Mureș, bănuit de comiterea infracțiunii de distrugere prin incendiere.

Bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de 3 decembrie a.c. a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, față de acesta fiind dispusă măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile”, a transmis IPJ Gorj.