Târgu Jiu: Încep Zilele Orașului. Concerte și procesiune religioasă dedicată patronilor spirituali ai urbei, Sfinții Constantin și Elena

Zilele municipiului Târgu Jiu debutează săptămâna viitoare. Perioada 16-22 mai va fi presărată cu evenimente, între care două concerte ale binecunoscuţilor artişti Smiley şi Andra. Cel dintâi va cânta, miercuri, la Balul Bobocilor Liceelor din Târgu-Jiu, iar Andra vine duminică pe Insuliţă.

Marţi seara, Orchestra Naţională Valahia va concerta în Piaţa Prefecturii. Edilul Marcel Romanescu a declarat că se aşteaptă la un număr foarte mare de participanţi la aceste evenimente.

Estimările noastre sunt la nivelul a 10.000 de oameni, aşa cum am avut de 1 şi 8 mai, şi atunci trebuie să fie şi un număr de forţe de ordine destul de ridicat”, a spus primarul.

Joi, vineri şi sâmbătă vor avea loc spectacole de muzică populară la corturile de pe Insuliţa Jiului.

De asemenea, traficul va fi închis, vineri seara, timp de o jumătate de oră, între Magazinul Parâng și Piața Prefecturii din Târgu-Jiu, atunci când este programată procesiunea religioasă dedicată Sfinţilor Împăraţi Constantin şi Elena.

Articolul precedentActorul Valentin Uritescu, în stare gravă la spital
Articolul următorMinistrul Energiei: Prețul gazului a fost manipulat de Gazprom. S-au vrut probleme în Europa, ca primă etapă a războiului din Ucraina