Târgu Jiu: Programul festivităților dedicate absolvenților de liceu

Municipalitatea târgujiană a reușit să găsească soluții pentru ca absolvenții de gimnaziu și liceu să fie sărbătoriți la încheierea acestor etape de studiu, chiar dacă la nivel global pandemia impune, în continuare, tot felul de restricții.

Primarul Romanescu a făcut public, pe pagina de socializare, orele și zilele în care liceenii din Târgu Jiu sunt așteptați la Stadionul Municipal pentru a fi premiați de autoritatea locală.

Am pus la punct programul evenimentelor pentru festivitatea de premiere a absolvenților învățământului liceal din Târgu Jiu. M-am întâlnit cu directorii liceelor și colegiilor naționale din oraș și am stabilit în amănunt modul de desfășurare al festivităților.
Am primit un feedback pozitiv în urma evenimentelor organizate pentru elevii din învățământul gimnazial și sper să avem cel puțin aceleași reacții și din partea liceenilor pe care îi aștept cu drag. Îmi face o deosebită plăcere să le fiu alături în aceste momente și să am ocazia de a-i felicita și a le ura mult succes în continuare!”, a transmis edilul.