Văcaru ”mătură” cu Iordache: Minte cu neruşinare. Mie să-mi lase familia în pace

Secretarul general al Pro România, Alin Văcaru, a reacţionat la declaraţia liderului ALDE Gorj, Ion Iordache, care sugerase că fostul prefect nu are credibilitate nici printre rudele sale. Iordache a spus că “i-a furat” lui Văcaru de la Pro România “un cumnat”, iar popularitatea lui este minimă din această cauză. Contrariat, fostul social-democrat a declarat că persoana în cauză nu îi este rudă apropiată, ci doar un cumnat al unui verişor. În plus, cel în cauză ar avea şi un trecut dubios şi ar fi fost dat afară din partid.

“Minte cu neruşinare, vreau să vă spun că eu am renunţat la el, aflându-i trecutul, care nu prea îi face cinste. Poate se interesează şi domnul Iordache, să vadă ce trecut are acel om.  Să şi-l ţină dumnealui acolo, că îi face cinste. Dacă crede că poate ţine oameni doar dându-le anumite favoruri… mie să-mi lase familia în pace. Eu nu am temeri că nu m-ar vota cineva din familia mea, dumnealui să-şi pună un semn de întrebare, cu comportamentul acesta dacă îl votează lumea. Eu îmi fac treaba cum ştiu eu, iar rudele mele mă cunosc şi mă apreciază”, a declarat Văcaru la Radio Infinit.

Văcaru a mutat războiul politic cu Iordache şi în alte planuri, dând de înţeles că liderul ALDE Gorj este un ipocrit. Membrul Pro România a declarat că Iordache face acte de caritate de faţadă şi anunţă curăţenia prin judeţ, deşi firmele care ar fi controlate de fostul primar au mari probleme.

“Spunea că va face lucrări de înfrumuseţare în judeţul Gorj şi se va duce la toate actele caritabile să susţină cu bani acele persoane. Eu spuneam că un act caritabil, nu trebuie făcut public, eu fac în permanenţă asemenea lucruri, dar nu le fac publice. Iar cu acţiunile de curăţenie, vă daţi seama, dacă nu l-am fi avut pe acest domn Iordache ce mizerii ar fi fost în Gorjul acesta. Să-şi facă dumnealui întâi lucrările, că mai şi glumeau unii oameni din localităţile pe unde are dumnealui lucrările, spuneau că s-au înjumătăţit gropile că s-au unit între ele şi sunt mai puţine acum”, a afirmat Văcaru.