Vicele Tudor îl vrea pe Brâncuşi pe avioane

Viceprimarul municipiului Târgu Jiu, Adrian Tudor, vine cu o idee nouă în ceea ce priveşte promovarea Ansamblului Monumental “Calea Eroilor”.  În toamna lui 2018 se împlinesc 80 de ani de la ridicarea sculpturilor brâncuşiene care omagiază eroii căzuţi în timpul Primului Război Mondial, iar momentul va fi marcat cum se cuvine. În acest sens, Tudor a făcut demersuri pe lângă reprezentanţii TAROM ca aeronavele companiei aeriene să ducă peste mări şi zări imaginea lui Brâncuşi. Materiale despre operele marelui sculptor, Târgu-Jiu şi Gorj, ar putea apărea şi la bordul avioanelor.

“Am avut o discuţie cu managerul general al TAROM, urmând să facem procedura pentru ca aeronavele să fie inscripţionate cu logo-ul Brâncuşi –Ansamblul Monumental de la Târgu Jiu. M-a bucurat faptul că nu se solicită neapărat bani pentru această promovare, urmând să plătim doar cheltuieliile de producţie. Mai departe se va ocupa TAROM România. Urmează să facem documentele necesare, să le aprobe board-ul companiei. De asemenea, a fost o discuţie de principiu ca revistele de la bordul companiei TAROM, care circula în toată lumea să fie editate, pentru un număr sau două, în acest an, de Centrul Brâncuşi. Vor fi puse la dispoziţie în toate aeronavele, în limba română şi engleză, cu promovarea Târgu-Jiului şi a judeţului Gorj”, a declarat viceprimarul Adrian Tudor.

Logo-ul pentru evenimente va fi conceput în perioada următoare. Autorităţile locale îşi doresc un mesaj simplu, care să-l aiba în centru pe Constantin Brâncuşi.

Articolul precedentS-au aprobat bursele pentru elevii din Târgu Jiu
Articolul următorBogoi vede jucători de la Pandurii la reprezentativele României