Bogoi vede jucători de la Pandurii la reprezentativele României

Antrenorul principal al echipei de fotbal Pandurii Târgu Jiu, Adrian Bogoi, crede în viitorul fotbalistic al formației gorjene. Acesta a declarat că are la club tot ce îi este necesar pentru buna desfășurare a procesului de pregătire al divizionarei secunde. Totodată, Bogoi crede că mai mulți elevi de-ai săi vor cocheta cu loturile naționale.

”Avem o echipă tânără, abordăm fiecare meci cu 4-5 titululari de și sub 21 de ani. Nu e puțin. Jucăm cu fotbaliști născuți în ’99, situație pe care nu o regăsești la multe cluburi. Cred că unii dintre ei vor ajunge la loturile naționale. Să joci constant în liga secundă nu e puțin. Asta trebuie să înțeleagă tinerii jucători: Pandurii este un brand și trebuie să fii mândru că porți tricoul pe care scrie numele unei așa echipe. Evoluția la Pandurii îți deschide perspective, oferă multe șanse”, a spus, la Sportul Gorjean, tehnicianul.

Adrian Bogoi mai spune că iubitorii fotbalului nu trebuie să se aștepte ca la Târgu Jiu să se formeze echipe mari peste noapte. Situația financiară a clubului nu mai permite aducerea de jucători valoroși și în număr mare, iar în condițiile date antrenorul crede că rezultatele pot veni doar în timp și după foarte multă muncă.