Bogoi vede jucători de la Pandurii la reprezentativele României

Antrenorul principal al echipei de fotbal Pandurii Târgu Jiu, Adrian Bogoi, crede în viitorul fotbalistic al formației gorjene. Acesta a declarat că are la club tot ce îi este necesar pentru buna desfășurare a procesului de pregătire al divizionarei secunde. Totodată, Bogoi crede că mai mulți elevi de-ai săi vor cocheta cu loturile naționale.

”Avem o echipă tânără, abordăm fiecare meci cu 4-5 titululari de și sub 21 de ani. Nu e puțin. Jucăm cu fotbaliști născuți în ’99, situație pe care nu o regăsești la multe cluburi. Cred că unii dintre ei vor ajunge la loturile naționale. Să joci constant în liga secundă nu e puțin. Asta trebuie să înțeleagă tinerii jucători: Pandurii este un brand și trebuie să fii mândru că porți tricoul pe care scrie numele unei așa echipe. Evoluția la Pandurii îți deschide perspective, oferă multe șanse”, a spus, la Sportul Gorjean, tehnicianul.

Adrian Bogoi mai spune că iubitorii fotbalului nu trebuie să se aștepte ca la Târgu Jiu să se formeze echipe mari peste noapte. Situația financiară a clubului nu mai permite aducerea de jucători valoroși și în număr mare, iar în condițiile date antrenorul crede că rezultatele pot veni doar în timp și după foarte multă muncă.

 

 

Articolul precedentVicele Tudor îl vrea pe Brâncuşi pe avioane
Articolul următorSindicatul Liber Roșia îl trimite la colț pe deputatul Vîlceanu