Edi Gălăgie s-a împiedicat de minte și și-a fracturat mandatul de consilier

Scene penibile, ieri, la ședința Consiliului Local Târgu Jiu, unde mai mulți consilieri au încercat să forțeze litera legii. Asta în condițiile în care secretarul Primăriei Târgu Jiu, Grigore Jianu, a spus răspicat că nu va semna legalizarea unor proiecte, acestea putând fi supuse dezbaterii numai cu acordul inițiatorului. Concret, primarul Romanescu a dorit retragerea de pe ordinea de zi a două proiecte de hotărâre care vizau parcarea de la Piața Centrală, documente suspectate de ”preparație” în lipsa și fără știința lui. Parte din consilierii coaliției majoritare au considerat, însă, că numai în urma votului Consiliului Local proiectele nu pot fi discutate și, eventual, validate.

”Votăm și gata. Ce să o băgăm și să o scoatem”, a spus Lădaru, consilier ALDE.

Avocatul Eduard Lădaru, alintat în mediul politic Edi Gălăgie, a forțat ridicolul, fără să îi pese de consecințe. Acesta a căutat să se informeze pe internet despre legalitatea unor pași care trebuie făcuți, deși statutul de consilier local obligă la cunoașterea legilor și regulamentelor care stau la baza funcționării organismului din care face parte.

Starea de tensiune și insistența cu care s-a dorit validarea proiectelor ”Parcarea Rodna” nu sunt întâmplătoare, asupra lor planează anumite suspiciuni, iar organele de anchetă s-au sesizat din oficiu în caz.

 

Articolul precedentCât ne-ar putea costa eradicarea maidanezilor de pe străzi
Articolul următorCosmin Popescu vrea sprijin pentru CEO de la noii miniştri