IN-CRE-DI-BIL!Au îngropat Pandurii deși mai respiră.Numele istoric a fost șters din stadion

Decizie care revoltă luată de autoritățile locale.Numele echipei fanion a fotbalului gorjean, Pandurii, a fost șters din noul stadion care se află în construcție la Tîrgu Jiu.Simbolul sportiv al județului, aflat de atîtea ori pe buzele microbiștilor gorjeni, nu va mai fi regăsit în viitoarea tribună a doua a stadionului, deși inițial cuvîntul PANDURII, compus din scaune albe, se regăsea în designul arenei.
Hotărîrea a fost luată la sfîrșitul săptămînii trecute, iar muncitorii s-au conformat ordinelor primite.Dispariția cuvîntul magic, a simbolului istoric a șocat, mulți oameni din lumea sportului au spus în șoaptă că goana după bani, interesele financiare șterg cu buretele o istorie de peste cincizeci de ani.
Și sistemul de încălzire al gazonului va fi schimbat, situație care duce la prelungirea termenului de finalizare a lucrărilor.
Acum, în miez de noapte, sunt oameni care îmi scriu revoltați, PANDURII VA FI DOAR UNA pentru ei.Fotbaliștii, aflați la Pitești, au primit și ei vestea.”E clar, nimeni nu mai vrea Pandurii la Tîrgu Jiu.Să scrie Abces sau Doina Gorjului, asta se urmărește”, e unul din gîndurile ce spintecă noaptea.

Articolul precedentTupeu de borfaș.Rahații lui Cîrciumaru vor să nu mai pută
Articolul următorVal de demisii de la Consiliul Județean și Prefectura Gorj! Angajații pleacă pe capete