Li s-a întunecat rațiunea și se mușcă între ei! ”Partidul ăsta l-a ținut la umbră, e un nimeni!”

Reacţie dură a unui oficial social-democrat gorjean  după ce un membru al partidului a ieșit din rând și și-a exprimat public convingerea în cazul condamnării președintelui Liviu Dragnea. Cristian Toader Pasti, cel care a avut o poziție diferită de partid, a fost pus la zid de un primar social-democrat. Ion Bârcă, de la Turburea, a cerut excluderea lui Pasti din formaţiunea politică, după ce consilierul municipal PSD a declarat Liviu Dragnea ar trebui să demisioneze din fruntea partidului, în urma condamnării la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare. Bârcă a afirmat că Pasti era un nimeni fără PSD şi a sugerat că acesta a acţionat josnic, într-un moment în care Dragnea trebuia sprijinit.

“Partidul acesta l-a cam ţinut la umbră pe domnul Pasti. I-a dat şi serviciu. E un nimeni, dacă ar fi fost un ditamai omul, acum era primar la Târgu-Cărbunești. Cred că lucrurile acestea se discută în interior, iar pe urmă în spaţiul public. Cine eşti tu să ceri demisia preşedintelui de partid? Un om când este la greu se ajută altcumva, nu aşa. Nu mai dai cu sabia în el, treci alături de el să-l ajuţi, pentru că omul acesta suferă şi că ţi-e bine ţie”, a declarat Bârcă la Radio Infinit. Primarul din Turburea a mai spus că Pasti nu este la prima abatere, iar acţiunile sale nu pot fi trecute cu vederea.

“Trebuie neapărat luată o măsură cu acest om, nu este prima dată când greşeşte. Eu, Bârcă, sunt unul din primarii din Gorj care a adus voturi PSD şi mă pronunţ destul de bine, ştiu ce vorbesc. Orice politician se măsoară în voturi. Îi voi cere demisia domnului Pasti, vreau să fie exclus pentru atitudinea pe care o are. Nu este pentru prima dată când își bate joc de principiile noastre, de principiile democratice. Dragnea nu este condamnat datorită faptelor care le-a făcut pentru el însuşi, condamnările acestea sunt politice, pentru că nu ştiu ce preşedinte de partid politic din România, la ora actuală, nu a îndemnat electoratul lui să iese la vot”, a afirmat Bârcă.

Articolul precedentTragedie! A plecat de acasă să câștige o pâine și se întoarce între patru blane
Articolul următorSenatorul a sfeclit-o! Cârcimaru s-a speriat de moarte crezând că o să fie prins de flăcări în mașină