Pandurii a pierdut la Curtea de Apel: Primăria Târgu Jiu are drepturi depline asupra stadionului

 

Clubul Pandurii Lignitul Târgu Jiu nu va beneficia de prelungirea contractului de comodat pentru stadion. Entitatea sportivă a pierdut, la Curtea de Apel Craiova, procesul cu Primăria Târgu-Jiu prin care solicita prelungirea cu 5 ani a unei înțelegeri din trecut, care îi permitea să beneficieze după buna plăcere de Stadionul Municipal.

Este o hotărâre judecătorească. De data aceasta, s-a pronunțat și instanța de la Craiova, după ce noi am câștigat la Târgu Jiu. A rămas așa cum am stabilit împreună cu consilierii locali în 2020, că respectivul contractul de comodat pe care îl aveam cu Clubul Pandurii, la momentul dat, s-a încheiat. Inclusiv instanțele de judecată au stabilit acest lucru și, cumva, au confirmat faptul ca hotărârea pe care am luat-o noi în martie 2020 a fost legală în totalitate. Știți foarte bine că la acea vreme, și din partea partea Clubului Pandurii, și din partea consilierilor PSD, am avut o opoziție totală. Însă am mers până la capăt. Am considerat că este termenul final în care puteam avea un contract de comodat cu clubul Pandurii și am luat o decizie în consecință. De data aceasta, cred că lucrurile sunt foarte clare și municipalitatea târgujiană beneficiază în totalitate de drepturile de folosire a Stadionului Municipal”, a declarat, la Radio Infinit, primarul Marcel Romanescu.

 

Decizia Curții de Apel Craiova mai poate fi atacată la Înalta Curte de Casației și Justiție, însă este puțin probabil ca verdictul judecătorilor de la Craiova să fie schimbat.

IMAGINE:

 

Articolul precedentRacolate din țară, bătute și amenințate cu moartea pentru a se prostitua la Târgu Jiu
Articolul următorProprietarii vor plăti o taxă în funcție de gradul de poluare al mașinii