Romanescu îl bagă, din nou, în Comisia de Disciplină pe  Rotaru, şeful de la Patrimoniu

Perioadă tumultuoasă pentru şeful Direcţiei de Patrimoniu, Marian Rotaru.

Fostul primar de la Leleşti nu-şi găseşte liniştea în fruntea Instituţiei, iar deplasările în judeţ nu par să-l ajute.

După ce a primit o mustrare, tot din postura de director, pentru că şi-a folosit angajaţii pe propria-i moşie, Rotaru se pregăteşte de o nouă “înfăţişare”.

Asta pentru că în timp ce şeful de la Patrimoniu discuta la sediul Primăriei Târgu Jiu cu directorii de şcoli, în acte era drum spre Petroşani, cu tot cu o diurnă pentru deplasare.

Marcel Romanescu, primarul din Târgu Jiu, a declarat că aşteaptă răspunsul Comisiei de Disciplină, o sancţiune urmând a fi luată în funcţie de verdictul respectiv.

“În acest moment, Comisia de Disciplină a luat deja act de toate aspectele legate de domnul Marian Rotaru şi urmează o analiză. Dacă vor mai fi şi alte lucruri, clar vor fi înaintate către Comisie, ca să-şi facă o imagine de ansamblu asupra tututor  aspectelor care ne-au fost aduse la cunoştinţă. Am avut mai multe discuţii cu domnul Rotaru, încercăm ca atmosfera de la Direcţia de Patrimoniu să se îmbunătăţească şi, pe de altă parte, lăsăm Comisia de Disciplină să-şi facă datoria. Nu mă pot antepronunţa, însă voi ţine cont de ceea ce îmi vor transmite cei din comisie”, a spus Romanescu.

Marian Rotaru a negat acuzaţiile care i se aduc şi a spus că a încercat să ajungă la Petroşani în ziua în care a completat delegaţia, dar s-a întors din drum, când şi-a dat seama că nu va ajunge la timp la şedinţa cu directorii din Primăria Târgu Jiu.

 

 

 

Articolul precedentIulia Vînă se-ncură în voie, legea și bunul simț bat câmpurile odată cu ea
Articolul următorNelu Pavel știe că vrea, Romanescu știe că nu dă, liderul rromilor a sugerat alte revolte