Romanescu îl dă afară pe consilierul lui Pătrăşcoiu

Primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a reacţionat după ce sediul casieriei Aparegio a fost transformată în locuinţă pentru consilierul directorului Traian Pătrăşcoiu. Deşi în contractul încheiat cu Edilitara e prevazut ca în spaţiul respectiv să funcţioneze doar birouri, Ion Iliescu, consilierul directorului general al furnizorului de apă, locuieşte acolo, deşi are un salariu net de 6.000 de lei pe lună.
“Noi am dat un punct de vedere, există o hotărâre de Consiliu Local prin care, la un moment dat, Aparegio a primit un spaţiu în acea locaţie. Din contractul pe care l-am văzut, realizat între Edilitara şi reprezentanţii Aparegio, acel spaţiu trebuia folosit pentru birouri, era o zonă administrativă. Am discutat cu domnul Zaharia, urmează în condiţiile în care nu se conformează la acel contract să se rezilieze. Sper că vor face în aşa fel încât să-l folosească în acel scop, dacă nu să ne returneze către Edilitara acest spaţiu”, a spus Romanescu.
Traian Pătrăşcoiu, directorul Aparegio Gorj, îl consideră pe Iliescu un angajat extrem de preţios, din moment ce a declarat că doar aşa îl putea păstra la Târgu Jiu. Regia de apă a cheltuit 7.000 de lei pentru amenajarea apartamentului consilierului directorului.

Articolul precedentTârgu Jiul a pierdut o investiție de 10 milioane de euro, nemții merg la Craiova
Articolul următorCârciumaru, mândru de alegerea Vasilicăi Dăncilă