Salariaţii Primăriei Băleşti riscă diminuări de salarii

Edilul comunei Băleşti, Mădălin Ungureanu, e negru de supărare după şedinţa extraordinară de la Consiliul Judeţean Gorj. Primarul nu a primit niciun leu la împărţeala din 23 ianuarie, deşi ceruse o sumă importantă pentru cofinanţări. Ungureanu se gândeşte de unde să strângă cureaua, iar “victimele” ar putea fi chiar angajaţii instituţiei pe care o conduce.

“În niciun caz nu mă aşteptam la aşa ceva în urma repartizării de la Consiliul Judeţean. Nu ne-au repartizat pentru comuna Băleşti niciun leu, am primit doar pentru drumuri suma de 87.000 de lei. Este rău pentru că nu au putut să ne dea nimic, acum vom vedea ce vom face. Datorită aşa-zise revoluţii fiscale, veniturile ne-au scăzut. Noi am solicitat suma de 600 de mii de lei, pentru că ne-au trimis dumnealor o circulară, să solicităm bani pentru susţinerea proiectelor pe care le avem în derulare, cofinanţări. Din calculele pe care le-am făcut, avem o gaură de aproximativ 15 miliarde de lei. Vom fi nevoţi să tăiem de peste tot, de la consum, de la administrativ, vedem şi la salarii. Luăm în calcul şi această ipoteză, deşi noi când am făcut salariile şi coeficienţii, noi nu am mărit, nu am scăzut. Băleştiul şi Bâlteniul sunt comunele cu cea mai mare populaţie din judeţ, şi au primit 0 lei. Nu pot fi decât dezamăgit”, a preziat Ungureanu la Radio Infinit.

Mai mult, este pusă în pericol şi activitatea echipei Internaţional Băleşti, singura formaţie din judeţ care activează în Liga a 3-a.

“Chelutielile cu echipa, numai să participe la această competiţie, sunt foarte mari, vom vedea ce soluţie vom aplica. Luăm în calcul să ne retragem din campionat dacă nu vom găsi o sursă clară de finanţare”, a mai spus Ungureanu.

Articolul precedentStatul, dator cu peste o jumătate de miliard unei gorjence de 21 de ani
Articolul următorI-au bătut obrazul lui Boza. Salariați ai CEO nemulțumiți de poziționarea directorului general