Home Principale Gorj Spitalul PNF Runcu: Pacienții, incluși într-un program terapeutic realizat de o echipă...

Spitalul PNF Runcu: Pacienții, incluși într-un program terapeutic realizat de o echipă interdisciplinară. Implicare pe toate palierele profesionale

Pacienții Spitalului de Peumotiziologie ”Tudor Vladimirescu” Runcu (fost Sanatoriu Dobrița) sunt incluși într-un program terapeutic gândit și pus în practică de o echipă interdisciplinară.
Câțiva dintre specialiștii implicați, medici pneumologi, de recuperare medicală, medic de laborator, biochimist, biolog, psiholog clinician, au fost prezentați pe pagina de socializare a unității medicale.

 

Alături le sunt și ceilalți colegi medici pneumologi, radiolog și imagistică medicală, farmaciști, fizioterapeuți, asistenți medicali, infirmiere și personal de îngrijire”, se precizează în informare.

 

Rolul echipei în programul terapeutic

 

Tot mai multe studii și cercetări actuale au evidențiat rolul cheie, superior, al includerii pacientului într-un program terapeutic al cărui management să fie realizat de o echipă interdisciplinară. Rolul echipei este de a realiza printr-o comunicare permanentă, evaluarea comprehensivă a pacientului și de a-l ghida, motiva și susține pentru atingerea rezultatelor dorite. Toți membri echipei interdisciplinare din cadrul Spitalului de Pneumoftiziologie <<Tudor Vladimirescu>> Runcu pun în centru pacientul ca ființă bio-psiho-socială și țintesc creșterea calității vieții acestuia, integrarea în rândul familiei și participarea la activităților socio-profesionale”, se arată de către reprezentanții PNF Runcu. 

 

Programări:

 

Programări pentru consultații în Ambulatoriu și internări cu spitalizare continuă se pot face la numărul de telefon: 0786224947