Târgu Jiu: Donații pentru un tânăr grav bolnav și la meciul U Craiova – FC Voluntari, programat joi, pe Stadionul Municipal

Cetățenii care vor să ajute un tânăr din Târgu Jiu să câștige lupta pentru viață o pot face și la meciul de fotbal din Cupa României dintre U Craiova 1948 – FC Voluntari, partidă programată joi, de la orele 16:00, pe Stadionul Municipal.

Mulțumim tuturor celor ce se alătură acțiunii umanitare demarate de Primăria Municipiului Târgu Jiu în colaborare cu Fotbal Club Universitatea Craiova 1948, pentru a-l ajuta pe SANDA CĂTĂLIN DUMITRU, student în anul 5 la Facultatea de Medicină Veterinară, să învingă boala cumplită care îi amenință viața!
Singura șansă la viață i-o pot oferi medicii unei clinici din Turcia, iar noi îl putem ajuta să ajungă acolo.
Vă așteptăm joi, 10 noiembrie 2022, ora 16:00, la meciul Fotbal Club Universitatea Craiova 1948 – FC Voluntari, ce va avea loc pe Stadionul Municipal, acolo unde vor fi amplasate urne pentru donațiile dumneavoastră.
De asemenea, cei care doresc sa ajute pot lua legătura cu familia tânărului, la numărul 0749520851 sau pot dona în contul deschis de Sanda Angelica Ramona la Banca Cooperatistă Jiul Târgu Jiu: RO37CRCOX200100000587993.
Mulțumim, de asemenea, domnului Dumitru Cinciulescu, reprezentantul Tipografiei Prodcom, pentru materialele donate și pentru ajutorul acordat pentru acest caz!”, a transmis primarul Marcel Romanescu.

FOTO: