Weber, mesaj pentru nemulțumiții din partid: În PSD nu-i ca la piață. Funcțiile implică responsabilitate

Noul preşedinte al PSD Gorj, Mihai Weber, ştie deja cu ce oameni va defila în perioada următoare. Liderul social-democraţilor a admis că, împreună cu Cosmin Popescu, a purtat discuţii pentru a stabili noua “organigramă” a organizaţiei judeţene. Deputatul a declarat că nu oricine poate ocupa funcţii de conducere, iar nemulţumiţii trebuie să accepte hotărârea noilor şefi.

“Şi funcţiile de vicepreşedinţi, sau chiar din Birou, sunt funcţii care implică o anumită responsabilitate. Mai urmează câteva discuţii, dar am creionat o echipă şi sper să fie toată lumea mulţumită. Nu-i ca la piaţă, în orice organizaţie există nemulţumiţi, dar atunci când este un glas majoritar pentru o anumită direcţie şi se doreşte să se construiască ceva sau să fie o echipă unită, eu cred că lucrurile se liniştesc”, a declarat Weber la Radio Infinit.

Parlamentarul gorjean a mai spus că, odată instalat la conducere,  va avea discuţii cu reprezentanţii ALDE Gorj, dar nu se pune problema ca posturile de subprefect de Gorj sau viceprimar de Târgu-Jiu să revină colegilor de alianţă.

“Şi noi vrem multe posturi, dar nu cred că este momentul acum de a discuta despre asemenea lucruri. Nicodată nu am refuzat dialogul. Din câte se ştie s-au făcut nişte discuţii la începutul mandatului, aşa cum e normal, şi dacă aceste discuţii mai suportă amumite modificări încercăm să avem o altă discuţie”, a mai spus Weber.

Conferinţa judeţeană cara va stabili noua conducere a PSD Gorj va avea loc pe 3 martie.