Posibile reduceri de personal la Primăria Motru

Primarul municipiului Motru, Gigel Jianu, ia în calcul eventuale concedieri în instituția pe care o conduce. Posibilele reduceri de personal sunt legate de bugetul redus al primăriei, care este mai mic cu 28-30% comparativ cu anul trecut. În aceste condiții, Jianu anunță reducerea drastică a investițiilor, întreținerea drumurilor fiind și ea pe lista amânărilor.

”Noi trebuie să ne concentrăm pe asigurarea unui buget de funcționare. Ne gândim de acum ce bani o să primim la rectificarea din vară pentru că avem nevoie de asigurarea cofinanțărilor. Am reușit să trecem ceva sume pentru reabilitarea Secției Interne de la Spitalul Municipal și dacă nu avem banii împărțim lucrările în două și continuăm anul viitor”, a punctat Gigel Jianu.

Primarul a mai spus că dacă va fi forțat de împrejurimi, și nu va avea de ales, va trebui să se despartă de câțiva colaboratori.

”Eu sper să nu ajungem acolo, dar m-am gândit, am luat în calcul și această variantă, să ne despărțim de câțiva salariați din anumite sectoare. Din păcate, este o situație limită. În ultimii ani s-au tot făcut angajări”, a precizat edilul șef.

 

Articolul precedentAmenzi de peste un miliard! Patru cluburi din Târgu Jiu, sancționate aspru pentru zgomot
Articolul următorRomânia va primi 109 refugiați sirieni