Prăpăd la echipa de baschet! Zero salarii achitate de la înființare

Echipa de baschet ACS Târgu Jiu trece prin momente delicate, lipsa banilor este o problemă tot mai apăsătoare ce se speră a fi rezolvată și cu ajutorul autorităților. Înființată în vara anului trecut, formația a fost înscrisă în liga a doua și și-a propus descoperirea și perfecționarea unor tineri baschetbaliști, fără a avea obiective îndrăznețe care să se fi vrut concretizate printr-un anumit loc în clasament. Realitate dură, de la înființare, nimeni de la ACS Târgu Jiu nu a primit salariul. Nici măcar unul.

”Sunt toate (salariile n.red) restante, nu s-au plătit nici către jucători, nici către staff-ul tehnic. Este situația reală. Noi, pe lângă munca efectivă, am pus și suflet, și pasiune. Vom merge până la capăt în acest sezon”, a spus, la Radio Infinit, Claudiu Alionescu, antrenorul echipei.

Cei de la baschet speră în implicarea autorităților locale, dar veștile de la Consiliul Județean nu sunt tocmai îmbucurătoare. Instituția are un buget estimat destinat sportului de numai 1,2 milioane de lei, sumă care va fi împărțită până la nivelul proiectelor destinate sportului de masă.

Articolul precedentSe insistă pentru hidrocentralele de pe Jiu
Articolul următorRovinari, orașul care respiră iadul din milioane de particule de praf de cărbune