Un primar din Gorj își etalează mârlănia pe facebook

Nu este prieten cu Abecedarul. Nu a fost niciodată. De exprimarea logică elementară a auzit și el, dar îi este străină. Nu îndrăznește să îi violeze nici măcar spațiul aerian, maritim sau terestru. Zona de confort e sfântă, cratima se predă încă de la intrarea în țară. Încătușată, împreună cu virgula se cer dispărute. Doar pentru a nu-l supăra pe domnul primar. Robert Păiuși este primarul comunei Stejari-Gorj, dar nu poate să înțeleagă că haina de edil șef nu îi aparține. Doar o poartă, țolul festiv e plătit de cetățeni. Acesta, obligatoriu, la rever, impune o anumită prestanță, dar nici că-i pasă. Omul care trebuie să deschidă orizonturi pentru comunitate nu se sfiește să-și afișeze ignoranța, posibil chiar să fie mândru de ea.

”Tovarășului Nicolae Ceaușescu îi aduc un mic omagiu, de al comemora în ochii celor care cred că azi cu siguranță îl regretă și sper să pot ajunge și anul ăsta la el, ca în ani anteriori…Sper și îmi doresc din tot sufletul ca într-o zi să renască tot ce tu ai clădit…Știu că este imposibil, dar știința chiar a progresat și poate te vor reîncarna”, a scris, pe facebook, Robert Păiuși, la 99 de ani de la nașterea fostului președinte al Republicii Socialiste România, Nicolae Ceaușescu.

         Reîncarnare – concepție mistică potrivit căreia sufletul, după moarte, trece în alte ființe

Postarea omagială a primarului a ajuns în paginile uni ziar local, dar domnul cu reîncarnarea nu și-a văzut de treburile primăriei, ci a făcut iarăși un pas în față pentru a-și semnala existența. Acesta, între o emisiune televizată și o fotografie în adidași pe pârtie, a găsit de cuviință să-și cultive o sămânță de mârlănie în spațiul virtual.

”Doamna Aura am și eu o întrebare…<<să te>> se scrie cu liniuță sau fără???”

O doamnă a îndrăznit să-l corecteze pe primarul Păiuși, pe facebook, arătându-i că a rătăcit o cratimă. Replica edilului șef nu a întârziat: ”Doamna Aura am și eu o întrebare…<<să te>> se scrie cu liniuță sau fără???”

Dialog:

– Robert Păiuși: Nici nu știam că sa propus acest lucru…

  • Doamna: S-a…

  • R.P. : Doamna Aura am și eu o întrebare…”să te” se scrie cu liniuță sau fără???

Galerie foto:

 

 

 

 

Articolul precedentManagerul Spitalului din Târgu Jiu spune că bolnavii sunt mulțumiți de mâncarea primită
Articolul următorBoza dă asigurări că la CEO este stabilitate